Vlugklaar van Meat Friends

Maak kennis met de vlugklaar vleesproducten van Meat Friends. Met weinig bereidingstijd kunt u zo toch iets lekkers op tafel zetten.

De vraag naar vlugklaar producten is dan ook stijgende. Meat Friends biedt u een uitgebreid scala aan vlugklaar vleesproducten van hoge kwaliteit. Dit assortiment wordt steeds aangevuld met nieuwe producten. Vanzelfsprekend leveren we deze producten in de verpakkingsvorm die u als klant wenst. En wilt u eens inhaken op de actualiteit met een liefdesburger voor Valentijnsdag of een Paasburger met Pasen? Ook dat is geen enkel probleem voor ons.

Slavinken

 

 

Nieuws

  • Aan zelfvertrouwen van de Nederlandse man geen gebrek als het om barbecueën gaat; bijna twee op de drie vindt zichzelf de beste BBQ-er van de hele familie en geeft gemiddeld een ruime 7 voor zijn eigen BBQ-skills. Ruim de helft duldt dan ook geen hulp achter de barbecue.
  • De zomer is eindelijk in aantocht en in menig achtertuin wordt de barbecue weer tevoorschijn gehaald. Maar waar moet je nou op letten als je vlees of vis gaat braden?
  • ‘Zelf koken en vlees bereiden worden steeds hipper. Mensen gaan zelf aan de slag met marinades en komen naar de winkel voor specifieke vleesdelen, zoals bavette. Dat zegt Marian Lemsom van slagersorganisatie KNS. Zij wijst verder op de populariteit van speciale worsten en andere (slagers) producten met een eigen signatuur.