Specialiteiten Meat Friends

Consumenten willen verrast en verleid worden. Ze willen graag eens voor iets anders kunnen kiezen. Meat Friends speelt daar optimaal op in met haar eigen ‘Meat Friends Specialiteiten’.

Meat Friends speelt daar optimaal op in met haar eigen ‘Meat Friends Specialiteiten’. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan producten speciaal voor de feestdagen, maar ook aan seizoensgebonden producten zoals BBQ-producten en -schotels. Ook ovenschotels en gourmetproducten behoren tot de specialiteiten. En wilt u graag zelf iets - tailor made - laten ontwikkelen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Nieuws

  • Aan zelfvertrouwen van de Nederlandse man geen gebrek als het om barbecueën gaat; bijna twee op de drie vindt zichzelf de beste BBQ-er van de hele familie en geeft gemiddeld een ruime 7 voor zijn eigen BBQ-skills. Ruim de helft duldt dan ook geen hulp achter de barbecue.
  • De zomer is eindelijk in aantocht en in menig achtertuin wordt de barbecue weer tevoorschijn gehaald. Maar waar moet je nou op letten als je vlees of vis gaat braden?
  • ‘Zelf koken en vlees bereiden worden steeds hipper. Mensen gaan zelf aan de slag met marinades en komen naar de winkel voor specifieke vleesdelen, zoals bavette. Dat zegt Marian Lemsom van slagersorganisatie KNS. Zij wijst verder op de populariteit van speciale worsten en andere (slagers) producten met een eigen signatuur.