Onze producten

Het productassortiment van Meat Friends is enorm groot. Mede door ons uitgebreide machinepark en onze flexibele instelling kunnen we nagenoeg alle wensen van onze klanten vervullen. Onze productontwikkelaars zijn continue op zoek naar nieuwe producten of verbeteringen van bestaande producten.

Ons assortiment is in te delen in de volgende productgroepen:

Vlugklaar

Gemak dient de mens. Met weinig bereidingstijd toch iets lekkers op tafel zetten spreekt veel mensen aan. De vraag naar vlugklaar producten is dan ook stijgende. Meat Friends biedt u een uitgebreid scala aan vlugklaar vleesproducten van hoge kwaliteit. Dit assortiment wordt steeds aangevuld met nieuwe producten. Vanzelfsprekend leveren we deze producten in de verpakkingsvorm die u als klant wenst. En wilt u eens inhaken op de actualiteit met een liefdesburger voor Valentijnsdag of een Paasburger met Pasen? Ook dat is geen enkel probleem voor ons.

Vers vlees

Van rundvlees en varkensvlees tot lamsvlees en kalfsvlees: Meat Friends heeft het voor u. Wij kunnen deze producten precies volgens de gewenste specificaties voor u snijden en verpakken. Het vers vlees van Meat Friends wordt onder de beste hygiënische omstandigheden en met de beste grondstoffen verwerkt. Zo kunnen we u een optimale houdbaarheid garanderen.

Meat Friends Specialiteiten

Consumenten willen verrast en verleid worden. Ze willen graag eens voor iets anders kunnen kiezen. Meat Friends speelt daar optimaal op in met haar eigen ‘Meat Friends Specialiteiten’. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan producten speciaal voor de feestdagen, maar ook aan seizoensgebonden producten zoals BBQ-producten en-schotels. Ook ovenschotels en gourmetproducten behoren tot de specialiteiten. En wilt u graag zelf iets - tailor made - laten ontwikkelen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Technische delen (varken en rund)

Slagers en retailbedrijven werken met technische delen (varken, rund, kalf en lam). Ook hiermee is Meat Friends u graag van dienst. Wij leveren deze technische delen perfect en op de gewenste snit uit, zodat u het product zelf nog verder kunt bewerken en verpakken.

Nieuws