Kwaliteit en productontwikkeling Meat Friends

Als innovatief vleesverwerkend bedrijf werkt Meat Friends continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten voor – en in samenwerking met – haar klanten. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij centraal.

Kwaliteit en veiligheid staan daarbij centraal. Om deze te borgen beschikken onze vestigingen over diverse certificeringen. Zowel onze vestiging in Roosendaal als onze vestiging in Best is SKAL, IKB en Beter Leven Kenmerk gecertificeerd. Daarnaast is onze vestiging in Best ook IFS higher level gecertificeerd en beschikt onze vestiging in Roosendaal over het certificaat BRC (A-niveau).

Nieuws

  • Aan zelfvertrouwen van de Nederlandse man geen gebrek als het om barbecueën gaat; bijna twee op de drie vindt zichzelf de beste BBQ-er van de hele familie en geeft gemiddeld een ruime 7 voor zijn eigen BBQ-skills. Ruim de helft duldt dan ook geen hulp achter de barbecue.
  • De zomer is eindelijk in aantocht en in menig achtertuin wordt de barbecue weer tevoorschijn gehaald. Maar waar moet je nou op letten als je vlees of vis gaat braden?
  • ‘Zelf koken en vlees bereiden worden steeds hipper. Mensen gaan zelf aan de slag met marinades en komen naar de winkel voor specifieke vleesdelen, zoals bavette. Dat zegt Marian Lemsom van slagersorganisatie KNS. Zij wijst verder op de populariteit van speciale worsten en andere (slagers) producten met een eigen signatuur.