Nieuws
Monday 10 October 2016

Overname Centrale Slagerij van Jumbo afgerond

Meat Friends heeft de Centrale Slagerij te Beilen overgenomen van Jumbo Groep Holding. De medezeggenschapsorganen en de Autoriteit Consument en Markt (ACM) hebben met de overname ingestemd. De overeenkomst met Jumbo is op 10 oktober 2016 geeffectueerd.

De Centrale Slagerij van Jumbo produceert vleesproducten voor Jumbo Supermarkten en zal ook na de overname uitsluitend voor Jumbo produceren. De overname past binnen ambitie van Meat Friends om te groeien.

Beide bedrijven produceren verpakte vleesproducten voor de retailmarkt en sluiten daarom goed bij elkaar aan. Ook delen de bedrijven een gezamenlijke visie op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Meat Friends verwacht na de overname met nog meer slagkracht te kunnen reageren op trends in de markt en de behoeften van de consument.

 

 

 

Nieuwsoverzicht

60% mannen vindt zichzelf beste BBQ-er van de familie

Aan zelfvertrouwen van de Nederlandse man geen gebrek als het om barbecueën gaat; bijna twee op de drie vindt zichzelf de beste BBQ-er van de hele familie en geeft gemiddeld een ruime 7 voor zijn eigen BBQ-skills. Ruim de helft duldt dan ook geen hulp achter de barbecue.

Nieuwsoverzicht