Nieuws
maandag 22 augustus 2016

Meat Friends voornemens Centrale Slagerij over te nemen van Jumbo

Meat Friends is voornemens de Centrale Slagerij te Beilen over te nemen van Jumbo Groep Holding. De Centrale Slagerij van Jumbo produceert vleesproducten voor Jumbo Supermarkten en zal ook na de overname uitsluitend voor Jumbo produceren. De overname past binnen ambitie van Meat Friends om te groeien.

Beide bedrijven produceren verpakte vleesproducten voor de retailmarkt en sluiten daarom goed bij elkaar aan. Ook delen de bedrijven een gezamenlijke visie op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Meat Friends verwacht na de overname met nog meer slagkracht te kunnen reageren op trends in de markt en de behoeften van de consument.

De overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid bij de Centrale Slagerij, noch voor de werkgelegenheid bij de vestigingen van Meat Friends in Best en Roosendaal. De vaste medewerkers van de Centrale Slagerij zullen overgaan naar een dienstverband met Meat Friends en krijgen een werkgelegenheidsgarantie van twee jaar op de huidige productielocatie.

De overname is nog onder voorbehoud van goedkeuring door medezeggenschapsorganen en de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht